Fonkelz Relax Kids

Ga mee op een magisch avontuur en ontdek in 7 stappen hoe je helemaal tot ontspanning kunt komen!
Doe je mee?

Relax Kids kinderen
Een les bestaat uit beweging, mindfulness spelletjes, yoga oefeningen, (onderlinge) kindermassage, ademhalingstechnieken, positief denken en ontspanningsverhalen (visualisaties/meditaties).

Relax Kids is spelenderwijs in balans komen. Een uurtje helemaal voor jezelf. Bij deze lessen ligt de nadruk op ontladen van energie, plezier ervaren en vooral doen en beleven.

Heb jij wel eens een vol hoofd? Zou je graag lekker(der) in je vel willen zitten? Of heb jij gewoon zin om samen leuke ontspanningsoefeningen te doen? Dan is Relax Kids misschien wel iets voor jou!

De voordelen van Relax Kids

Naast het feit dat Relax Kids ontzettend leuk is voor álle kinderen, heeft het ook een positief effect op kinderen met o.a. hooggevoeligheid, concentratieproblemen, boosheid, een laag zelfbeeld, faalangst, slaapproblemen, stress en angstproblemen.

Kinderen zitten beter in hun vel, krijgen meer zelfvertrouwen, kunnen zich beter concentreren, slapen beter, kunnen beter met stress omgaan en leren hun grenzen kennen en aangeven. Ze krijgen vaardigheden aangeleerd die ze de rest van hun leven kunnen gebruiken.

Relax Kids is een methode bedacht door Marneta Viegas. Ook wel bekend van de kindermeditatieboekjes ‘Relax Kids’ en ‘De Wensster’. Zie ook www.relaxkids.com of neem eens een kijkje bij Relax Kids Nederland.

Er zijn lessen voor diverse leeftijdsgroepen:
* Little Stars (2,5-5 jaar als ouder-kind les)
* Relax Kids (5-9 jaar)
* Chill Skills (9-14 jaar)
* Just Relax (volwassenen)
* Ouder-kind workshops
In overleg bekijken we in welke groep uw kind het beste op zijn/haar plaats is.
Bij Relax Centrum Venlo starten er 2 groepen op de dinsdag. De lessen ‘Little Stars’ worden aangeboden als ouder-kind lessen. Kijk hiervoor in de agenda!

Daarnaast kun je bij mij ook terecht voor 1 op 1 sessies, Crea Relax Workshops en magische kinderfeestjes. Verder bied ik lessen aan voor peuterspeelzalen, kinderdagverblijven, buitenschoolse activiteiten, groep 1 t/m 8 in het basisonderwijs, brugklassen in het voorgezet onderwijs en Relax workshops voor ouders en professionals.

Even voorstellen…

Ik ben Chantal Berends, getrouwd en trotse moeder van 2 lieve kinderen. Samen met onze labrador wonen wij in het mooie dorp Steyl, nabij Venlo. Ik ben de afgelopen 15 jaar groepsleerkracht in het basisonderwijs geweest en in juni 2016 is een lang gekoesterde wens in vervulling gegaan: mijn eigen praktijk ‘Fonkelz Kindercoaching’ !

Er zijn veel kinderen in onbalans door de drukker wordende maatschappij, waarin steeds hogere eisen worden gesteld. Ze krijgen veel prikkels te verwerken. Door mijn eigen gevoeligheid en mijn passie voor het werken met kinderen, voelde ik steeds meer affiniteit om met dit aspect aan de slag te gaan.

Vanuit mijn praktijk werk ik als gediplomeerd Kindercoach en gecertificeerd Relax Kids coach.

Kinderen laten schitteren en stralen is mijn missie. Samen gaan we op zoek naar die talenten en kwaliteiten, waarbij zij zich bewust worden van hun eigen mogelijkheden. Hierdoor vindt er een positieve verandering plaats, waardoor meer zelfvertrouwen en een positiever zelfbeeld ontstaat.

Van daaruit ontdekken kinderen wat ze nodig hebben om zich (weer) vrolijker, rustiger en zelfverzekerder te kunnen voelen. Zo kunnen ze weer in hun kracht staan, om te schitteren en te worden wie ze zijn!

Je bent welkom!