Deelnemen aan Relax Centrum Venlo

Heb je zelf een praktijk of een wekelijkse activiteit en zoek je een ruimte? Lijkt het je leuk om aan ons centrum deel te nemen en samen te werken? Neem dan op zodat we kennis kunnen maken om te kijken of we met elkaar samen kunnen werken.


Incidenteel huren van de oefenruimte en/of ontvangstruimte.

De zaal en/of ontvangst ruimte is per uur te huur en zijn ook enkele dagdelen in blokken van 4 uur of als blok van 8 uur te huren voor het houden van vergaderingen of het geven van cursussen, trainingen, workshops en andere activiteiten zoals bijvoorbeeld yoga, tai chi, volksdansen, jazz dans, bewegen op muziek, ouderen gymnastiek, oefentherapie, praktijkruimte, schilderlessen, speltherapie, etc.

De zaal heeft een vloeroppervlakte van 80 m2 en voorzien van een airconditioner. Deze oefenruimte is standaard sfeervol ingericht. Op de vloer ligt vloerbekleding. In de ruimte kunnen makkelijk 20 personen op een oefenmat liggen met voldoende ruimte tussen de matjes. Wil je een presentatie houden dan is het ook mogelijk om stoelen in de zaal te plaatsen in overleg.

Relax-Centrum-venlo-oefenruimte  relax-centrum-venlo-zaal

De ontvangstruimte heeft een vloeroppervlakte van 50 m2 en heeft de beschikking over een garderobe, receptie, pantry en bijbehorende faciliteiten. Standaard staat hier een grote tafel met 14 stoelen. Ideaal voor het houden van vergaderingen, cursussen of workshops. Het is ook mogelijk om staan tafels en krukken in de ontvangstruimte erbij te plaatsen.

Indien je de zaal en/of ontvangstruimte wekelijks wilt huren dan kunnen wij een speciaal tarief aanbieden. Voor meer informatie of het huren neem contact op

Incidenteel Huurtarief 2018
Je kunt de zaal en/of ontvangst ruimte per uur of per dagdeel huren.
Zaal en ontvangstruimte:  20,00 per uur (afname minimaal 2 uur, exclusief btw)
Zaal en ontvangstruimte:  70,00 per dagdeel (4 uur, ochtend/middag/avond exclusief btw)
Zaal en ontvangstruimte:  100,00 per dag (8 uur, ochtend/middag/avond exclusief btw)
Thee / koffie 1,00 per kop of 5,00 per kan
Limburgse vlaai: 3,00 per punt

Mocht je iets anders van catering wensen, zoals bijvoorbeeld soep of een bitter- of borrelgarnituur dan is dit ook mogelijk. Graag bespreken wij dit met jou. Voor meer informatie of het huren neem contact op.