Yoga de Zonnegroet

Benieuwd naar wat Yoga voor jou kan betekenen? Maak kennis met diverse zachte, vriendelijke vormen van Yogales en Lu Jong.  Alle Yogalessen worden gegeven met duidelijke instructie en in kleine groepen. De groepen bestaan uit dames en heren. Je kunt rekenen op persoonlijke aandacht in een ontspannen, ongedwongen sfeer tijdens de yogales bij Yogacentrum De Zonnegroet Venlo.

Dru Yoga, ook wel “yoga van het hart”, is een zachte vorm van een bewegelijke yogales die werkt met series, die Energy Block Release (EBR) worden genoemd. Dru Yogales bestaat uit verschillende onderdelen: klassieke Hatha yoga asana’s (houdingen), pranayama (de wetenschap van de ademhaling), mudra’s (handgebaren), positieve affirmaties, bekrachtigende visualisaties en ontspanning. Deze yogavorm heeft als doel het bevorderen van jouw conditie,  gezondheid en ontspanning. Bijkomend is dat je lichaamsbewustzijn verbeterd en je lichaam soepeler en krachtiger wordt. Verder kan men er energiek, uitgerust en vrolijk van worden.

Lu Jong Tibetaanse Helende Yoga is ‘meditatie in beweging’. De Tibetaanse bewegingsleer is 8000 jaar oud en werd beoefend door monniken die, ver weg van medische hulp, hiermee zelf hun lichaam én geest gezond hielden. Lu Jong is een meditatieve bewegingsleer. Deze vorm bestaat uit 23 oefeningen die eenvoudig te leren zijn en waarvoor je niet lenig hoeft te zijn.

Mindfulness meditatie yoga is een vorm van yoga om naar volledige lichamelijke en geestelijke ontspanning te komen. Deze vorm van yoga bestaat uit een combinatie van ontspanningsoefeningen, mindfulness en meditatie technieken. Daarbij het beoefenen van Yoga Nidra. Deze les is voor én door iedereen te volgen en je raakt er ook helemaal opgefrist, kalm, ontspannen en relaxt van.De les begint met een aantal lichte losmaak oefeningen (staand of op de stoel) om het lichaam te ontspannen en energetische blokkades te verhelpen. Daarna neem je liggend plaats op je yogamat voor de Yoga Nidra.

Individuele Yoga  wordt op maat met jou afgestemd. De les bestaat uit een combinatie van yoga, ontspanning en meditatie. De oefeningen zijn zorgvuldig opgebouwd met individuele begeleiding. Je kunt deze les volgen als je liever privé les hebt en/of te werken aan jouw persoonlijke behoefte en mogelijke hulpvraag. Tijdens deze yogales is er alle ruimte om aandacht te geven aan de uitvoering van yogahoudingen, rekening houdende met eventuele lichamelijke beperkingen en/of geestelijke blokkades.

Bedrijfsyoga, yoga op de werkvloer omdat Yoga, Mindfulness en Meditatie ten goede komt van het welzijn van de werknemers en daarmee dus ook de organisatie. Je investeert in de gezondheid van de medewerkers en draagt bij aan een positieve werksfeer. De oefeningen kunnen op de werkplek of in een aparte ruimte plaatsvinden maar ook in ons yogacentrum.

Buiten Yoga op zondagochtend om 10 uur. Een heerlijk oefenuurtje in de natuur. Alle elementen zijn dan aanwezig; ruimte, aarde, lucht, vuur en water. Perfect om Lu Jong Tibetaanse Yoga te doen. Zoals het weer het toelaat blijven we buiten oefenen, bij slecht weer verplaatsen we het oefenuurtje naar ons sfeervol yogacentrum.

Relax Leefstijl is een gezonde leefstijl door yoga, massage en coaching. Met de unieke combinatie van yoga, massage en coaching gaan we in 3 maanden werken naar een complete gezonde leefstijl. Samen gaan we intensief aan de slag om lichaam, geest en adem weer in balans te brengen. Vaak reageren we automatisch altijd hetzelfde op een bepaalde situatie of stressvolle ervaring, maken steeds dezelfde groef en grijpen hierop telkens terug. We gaan zorgen dat in 3 maanden je lichaamsbewustzijn weer in orde komt en dat je leert omgaan met stress en spanningen. Een nieuwe groef! Dit gaan we doen door verschillende disciplines in te zetten:

Yoga – Massages – Coaching

aanmelden yogales